نصب و راه اندازی شبکه درون سازمانی ساری
نصب و راه اندازی شبکه درون سازمانی ساری , نصب و راه اندازی شبکه درون سازمانی جهت ارتباط رایانه ای و موارد مرتبط با آن انجام می شود. سیستم های کامپیوتری سبب تسریع در امور و راحتی کار در مجموعه ها شده و جزء لاینفک آن ها شده است. راه اندازی شبکه در این سازمان ها می بایست به صورت اصولی و با رعایت استاندارد ها انجام پذیرد تا شبکه بدون وقفه را در اختیار داشته باشند.
جهت خدمات نصب و اجرا و آموزش در این زمینه با ما در ارتباط باشید .09196351351
شبکه رایانه ای درون سازمانی
اولین تفاوت خدمات شبکه درون سازمانی با شبکه کوچک در وسعت بیشتر است. سازمان ها عموما دارای فضای زیادی بوده و گاها در چند واحد یا حتی چند سازمان استقرار دارند. برقراری ارتباط صحیح بین این واحد ها و ساختمان ها از اهمیت بالایی برخوردار است. پهنای باند مناسب بین کلاینت ها و سرور ها و سایر تجهیزات می بایست بطور مناسب ایجاد شود.
تفاوت دوم در نصب و راه اندازی شبکه درون سازمانی در سرویس های بیشتر است. با توجه به تنوع امور در یک سازمان سرویس های متنوعی راه اندازی می شود. انتخاب سرور و نرم افزار مناسب در اینجا حائز اهمیت می باشد.
راه اندازی شبکه درون سازمانی
نصب و راه اندازی شبکه های درون سازمانی شامل دو قسمت خدمات پسیو و خدمات اکتیو می شود. قسمت پسیو شامل مبحث کابل کشی و نود ها شده و قسمت اکتیو شامل سوئیچ ها و سرور ها و موارد نرم افزاری می شود. هر دو قسمت می بایست طبق اصول و استاندارد پیش برود تا شبکه بهترین راندمان را داشته باشد. این دو ارتباط تنگاتنگی با هم داشته و غفلت از یکی دومی را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
جهت خدمات نصب و اجرا و آموزش در این زمینه با ما در ارتباط باشید .09196351351
برای برقراری ارتباط بین شعب در راه اندازی شبکه درون سازمانی روش های مختلفی دارد. نقاط جغرافبایی مورد بررسی قرار گرفته و میزان پهنای باند مورد نیاز بررسی می شود. سپس بهترین مدل انتخاب می گردد. در ذیل چند مدل ارتباطی معرفی می گردد.
ارتباط وایرلس: در شبکه وایرلس پهنای باند مناسب می توان بین دو مرکز برقرار کرد. همچنین شارژ ماهیانه نداشته و فقط هزینه نصب و راه اندازی را دارید. این نوع ارتباط نیاز به دید مستقیم بین دو مرکز دارد.
ارتباط اینترانت: این ارتباط روی بستر اینترانت مخابرات برقرار شده و دارای هزینه ماهیانه می باشد. نقاط از طریق مخابرات باید امکان سنجی شود. مرکز مخابرات باید نجهیزات مربوطه را داشته باشد.
ارتباط MPLS: این ارتباط مانند اینترانت است. تفاوت آن در نوع پروتکل ارتباطی و هزینه ماهیانه است.
ارتباط اینترنتی: این روش ارتباط را روی اینترنت انجام می دهیم. لینک مناسب و تونل های امن ایجاد شده و ارتباط برقرار می شود.
ارتباط ماهواره ای: در نقاطی که امکان ارایه سرویس های بالا نباشد از دیش و تجهیزات مربوطه برای سرویس ماهواره ای بهره گیری می شود. این روش هم از لحاظ تجهیزات و هم شارژ ماهیانه پر هزینه می باشد.
اتاق سرور سازمان
اتاق سرور محل ذخیره اطلاعات حیاتی سازمان است. همچنین سرویس دهی از این نقطه انجام میپذیرد. پس عملکرد صحیح این اتاق بسیار حائز اهمیت می باشد. در راه اندازی اتاق سرور تمامی استاندارد ها در این اتاق رعایت می شود تا عملکرد و ایمنی آن تضمین گردد.
.
.
.
جهت خدمات نصب و اجرا و آموزش در این زمینه با ما در ارتباط باشید .09196351351
نصب و راه اندازی شبکه درون سازمانی ساری
.
.
.
.